Barevné batohy od Frugi potěší každou ratolest

Značka Frugi – to není jen kvalitní dětské oblečení vyráběné z BIO bavlny. Společnost nabízí také dětské batohy. Pro jejich výrobu se, ve většině případů, používá recyklovaný polyester. Je to druhá šance pro PET lahve. Při jeho výrobě vzniká nižší uhlíková stopa, téměř o 75 %, spotřeba vody a energie je velmi malá a kromě toho je tento druh materiálu zdravotně dokonale nezávadný.

Veselé batohy potěší každou ratolest

Veselé batohy od společnosti Frugi s celoplošným potiskem jsou ideální volbou pro ukládání všech věcí, které vaše děti budou potřebovat během celého dne. Základ batohu Explorers Backpack Farm Life Frugi tvoří jedna velká, hlavní kapsa, která je opatřená zapínáním na dvoucestný zip. Samozřejmostí jsou nastavitelný hrudní popruh i polstrované, nastavitelné popruhy ramenní. Pohodlné nošení zajistí polstrování zad. Součástí batohu jsou i dvě postranní strečové kapsy a praktický vnitřní klip, který se dá využít na připevnění peněženky. Šikovným pomocníkem je i ucho umístěné v horní části batohu. To usnadní jeho přenášení. V zadní části batohu se nachází potisk se jmenovkou. Chybět nesmí ani reflexní prvky, které zajistí bezpečnost. Díky otíratelné tkanině batoh snadno vyčistíte.

V naší nabídce naleznete i menší dětský batoh Adventurers Backpack Puffin Puddles Frugi. Také on je vyrobený z recyklovaného polyesteru. Je opatřený odnímatelným popruhem v zadní části. Díky D-kroužku jej děti snadno odepnou a zase připnou. Hlavní kapsa nabízí dostatek prostoru pro všechny potřebnosti. V přední části batohu je umístěná malá kapsa, která slouží pro ukládání svačiny. Pohodlné nošení poskytují polstrovaná záda. V horní části batohu je umístěné poutko na zavěšení a držadlo pro snazší přenášení batohu. Otíratelná tkanina umožňuje velmi snadno udržovat batoh v čistotě.